Sporen

Nog net op het nippertje de WOW van twee weken geleden:

xe2x80x9cGod o god o god , wie heeft er nog soaps nodig? xe2x80x9cdacht ze terwijl ze de regels las die in hoog tempo op haar scherm verschenen. Hier had ze werkelijk niet om gevraagd toen ze hem liet weten dat de mail die hij verstuurd had bij haar en niet bij die ander was aangekomen. Zijn reactie had ze toen moeten laten voor wat het was. Nu zat ze avond aan avond met zijn verhalen in haar maag. Elke keer als ze inlogde verscheen hij op haar scherm en nam hij volledig bezit van haar tijd en haar aandacht. Ze was te netjes om hem te negeren, bovendien had ze in het begin nog medelijden met hem gehad. Nu werden zijn verhalen wel erg persoonlijk, voelde ze zich bij tijd en wijle zelfs ongemakkelijk. Zijn huwelijk en zijn (non existente) seksleven, daar had zij toch geen boodschap aan?

Ding dongxe2x80xa6xe2x80xa6ze kon het geluid haast niet meer horen. Haar kleine veilige wereld werd totaal verstoord door deze indringer die blijkbaar niet in de gaten had dat zij niets voor hem kon, niets wilde doen. Ding dong.. xe2x80x9cHoe zie je er eigenlijk uitxe2x80x9d Deze vraag was nieuw. Waarom wilde hij dat weten? xe2x80x9cIk probeer me je voor te stellen. Jij lijkt me wel het type die weet wat een man als ik nodig heeftxe2x80x9d 

Met een klik sloot ze het programma. Een nieuw email adres, een nieuwe identiteit waren snel gemaakt. Ze verdween zonder een spoor achter te laten uit zijn digitale wereld.

Advertentie

9 gedachten over “Sporen

 1. ow jee, ze had hem toch kunnen blocken? Of uit haar msn gooien? Waarom heeft ze zo lang gewacht? Toch nieuwsgierig of vond ze hem gewoon megazielig?
  Je ziet Loes, vragen vragen, dat is wat sporen doen…
  Zeer herkenbaar! 😉
  Dank voor de bijdrage en dat ik het een keer van je over mocht nemen!

 2. ik had het hem gewoon recht voor zijn raap getikt, dat ik daar niet van gediend was en daarnaast zou ik hem duidelijk maken dat ik hem ging blokkeren en verwijderen, mailadres blokkeren en klaar ben je met hem haha.
  Leuke log loes en heel herkenbaar!

 3. Het grote nadeel van internet: naast de goede en bedoelde contacten rolt er af en toe een onbedoeld contact tussendoor (dat soms ook goed kan zijn, maar minstens net zo vaak uiteindelijk nogal tegenvallend blijkt te zijn)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s