Meet the parents

xe2x80x9cWil je alsjeblieft normaal doen? xe2x80x9c vroeg ze aan haar tweeling broer xe2x80x9c ik vind hem namelijk echt heel leuk xe2x80x9c Gisteren bracht ze hem voor het eerst mee naar huis want hij wilde ons graag ontmoeten. Als ik zelf een vriendje voor haar had moeten zoeken dan had ik geen betere keus kunnen maken. Wat een geweldig leuke knul. Dat hij haar bovendien op handen lijkt te dragen is nog een extra pluspunt. Onze dochter heeft heel weinig van mij, maar in ieder geval wel mijn smaak.

Advertentie

8 gedachten over “Meet the parents

  1. Ik ben zo benieuwd naar de keuze van mijn dochter. Als dat ooit gaat gebeuren! Lijkt me mooi om te zien, zo’n prille liefde, net zoals “oude” liefde. (zie mijn log)

  2. Ja Loes nu een vriendje straks een feestje en voor je boe of bah kunt zeggen een kleinkind??? Hahahaha maar dat zal nog wel even duren hoor! Leuk voor je dochter en nog een leuke vriend ook beter kan niet toch?

  3. Fijn dat jij en je dochter blij worden van haar nieuwe vriend. Ik vrees dat de dag dat ik iemand aan mijn moeder voorstel waar ze blij van wordt al jaren bekend staat als St. Juttemis. Maar ja, ik denk maar zo: smaken verschillen.

  4. Altijd fijn als zo’n eerste ontmoeting goed verloopt. Wat zal die jongen opgelucht zijn, dat hij in de smaak viel. Jij lijkt mij namelijk een formidabele schoonmoeder, Marloes 🙂

  5. @ OT Marleen, waarom krijg ik via jouw link geen toegang tot je weblog?

    @ Wieneke, formidabel is wel een erg groot woord..:o)

    @ mack, dat heb ik nou net niet gevraagd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s