Spool.fm

Enkele weken geleden heb ik kennis gemaakt met Spool.fm. Bewandelde ik in het begin nog de geijkte paden, artiest invoeren en kijken wat dat opleverde, nu laat ik een woord bepalen wat er in mijn scherm verschijnt. Zo heb ik al gezocht op kleur, blue, black, white, maar ook op old, new,line en angels. U kunt rustig van mij aannemen dat tussen een heleboel kaf een behoorlijke portie koren te vinden  is. Hieronder een voorbeeld van wat ik met het laatste woord gevonden heb. Vergeet niet de gevonden pareltjes naar de linker kolom te verslepen en de zo ontstane lijst op te slaan zodat je hem keer op keer kunt aanvullen en of afluisteren. Door op de datum boven aan het tabblad te klikken is het mogelijk elke lijst een eigen naam te geven. Bovendien bevat Spool een functie die het mogelijk maakt om samen met anderen jouw selectie te beluisteren. Geweldig toch?

Advertentie

5 gedachten over “Spool.fm

  1. Hij zoekt helemaal niet bij You Tube Vedat, ik heb alleen dit liedje daar gezocht omdat je de muziek bij Spool niet kunt opslaan en ik dit wel graag met jullie wilde delen.

  2. Heel mooi nummer. Al denk ik dat ik Spool.fm nog maar even links laat liggen. Nog zo’n initiatief waar je lekker gaat neuzen en vervolgens compleet de tijd kwijtraakt kan ik niet meer in mijn schema passen. Zit nu al weer zo’n drie kwartier langer dan geplanned weblogs te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s