Prioriteiten

3staand_alptraum_toneelgroep_oostpool_fo Het had een stukje over Alptraum moeten worden, maar ik werd afgeleid en van het een kwam het ander. Zo heb ik gechat met een mij totaal onbekenden man die daar graag verandering in wilde brengen, probeer ik tussendoor nog wijs te worden uit Twitter en staat achter mij al een uur lang het strijkijzer op te warmen. Vanavond gaan de try outs van start en dan heb ik voorlopig helemaal nergens meer tijd voor.

Het is een kwestie van prioriteiten stellen toch? Anders slaat eerdaags onherroeplijk de man met de hamer toe.

Advertentie

4 gedachten over “Prioriteiten

  1. Nou tabxc3xa9 dan… Die zien we niet meer terug…
    Nee hoor, geintje, Marloes. Stel je prioriteiten of maak je keuzes? Ik zou het laatste doen en dan de leuke dingen uitkiezen.

  2. Nou tabxc3xa9 dan… Die zien we niet meer terug…
    Nee hoor, geintje, Marloes. Stel je prioriteiten of maak je keuzes? Ik zou het laatste doen en dan de leuke dingen uitkiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s