Communie

Wij maken vandaag een rit van twee uur om in het zuiden (Simpelveld, zuidelijker kan bijna niet) de eerste communie van mijn neefje mee te gaan vieren. Limburg, familie en feest. De perfecte combinatie als u het mij vraagt. Nu alleen de zon nog.

13 gedachten over “Communie

  1. We hebben hier een paar weken geleden onze eerst communiefeest gevierd. Was heel gezellig. Hoe is het jullie vergaan daar in het zuidelijke zuiden?

  2. Eerste Communie in Limburg, dat is toch verworden tot een volksfeest. Ik heb daar wel eens een artikelover geschreven… Kinderen die een paard kregen voor hun Eerste Communie, ouders die twee jaar krom lagen om het feest af te betalen. Weg met de goddienst, dood aan de paus!

  3. @ de P…het paard was een fiets(je)en het gigafeest een kleine bijeenkomst van alleen (naaste) familie. Niet alle Limburgers zijn op hun achterhoofd gevallen. Die paus gaat vanzelf wel dood als we maar lang genoeg wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s