In de revisie

O.k. vertel, kom maar op. Wie heeft mijn log, en dan met name dit stukje doorgespeeld naar De Telegraaf? Gisteren kreeg ik een mailtje van een alleraardigst jonge vrouw of ik misschien gexc3xafnteresseerd zou zijn in een interview over mijn uiterlijk.
Ik zou je daarover graag een paar vragen willen stellen voor Vrouw, van
de Telegraaf. Voor dat magazine maak ik namelijk elke week de rubriek Niet Volmaakt, Wel Tevreden waarin elke week een vrouw aan bod komt over een lichamelijke of geestelijke imperfectie.
Ik zou het  leuk vinden als ik jou zou kunnen interviewen over je, al dan niet  geverfde, grijze haren.

En zou je het dan ook leuk vinden om op de foto te gaan? En mooie  kleding aan te krijgen en mooi opgemaakt te worden?

Nou jaxe2x80xa6als je het zo vraagtxe2x80xa6

Advertentie

21 gedachten over “In de revisie

  1. Goh, wat ontzettend leuk voor jou, Marloes. Ook mijn vrouw vond het heel leuk. Is het belangrijk te weten wie het doorgespeeld heeft? Misschien leest de jonge vrouw van De Telegraaf ook wel jouw stukjes. Doen hoor, dat inteview en laat je ook maar eens lekker optutten en aankleden. Vrouwen worden al zo vaak uitgekleed.

  2. He wat grappig ik lees dat blaadje altijd De Vrouw, leuk blaadje, ik zal het in de gaten houden als je het doet tenminste??? Maar ja dat is jou beslissing dat moet je gevoel doen, hihih ik zou het wel grappig vinden hoor!

  3. Voor Vrouw zijn ze heel actief op zoek naar kandidaten. Twee mensen die ik ken hebben ook al meegedaan. Het schijnt echt heel leuk te zijn om mee te doen: visagie, kapper, vriendelijke ontvangst, leuk team. Dus gewoon dxc3xb3en, zou ik zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s