Uitgeteld

Twee hele dagen werken en ik ben al uitgeteld. Wat moet dat worden als ik volgende week alle dagen aan de bak moet? Waar zijn de tijden gebleven dat ik me na een volledige werkweek een weekend lang vol overgave in het nachtleven stortte om dan xe2x80x98s maandags na een paar uur slaap weer fris en fruitig aan de slag te gaan? Wanneer is mijn ijzersterke gestel opgehouden met bestaan,kun je mij nu na twee dagen letterlijk bij elkaar vegen. De enorme berg met schone was lijkt onoverkomelijk.

Iemand zin om te strijken?

Advertentie

9 gedachten over “Uitgeteld

  1. Volgens mijn vrouw ben ik een puntje-precies-strijker. Alleen langzaam, vind ik zelf.
    En nog iets: ik ga erbij zitten, aan een omlaag gekrikte strijkplank. Heb nooit begrepen waarom vrouwen sinds onheuglijke tijden spataderen willen oplopen door bij het strijken te staan. Zelfkwelling? Iets in de genen?

  2. @ Neus, zittend plassen is voor mannen misschien geen optie, maar wij vrouwen kunnen bijna niet anders. Zittend strijken is echter een heel ander verhaal. Het werkt gewoon niet lekker door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s