9 gedachten over “Prikbord

  1. Ik heb even met Twitter gewerkt, maar had er dra mijn bekomst van. De bedoeling is dat een gemeenschap tot stand komt, maar iedereen twittert een eind voor zichzelf weg, zonder zich iets van een ander aan te trekken.
    Het Finse Jaiku: zelfde laken een pak.

  2. @ Marina, het is gewoon een hebbedingetje, een soort kladblok waar je telkens een ander zinnetje op kwijt kunt om je lezers te laten zien waar je die dag, dat uur of die seconde mee bezig bent. Ik verhuis hem straks naar de zijkant anders verdwijnt ‘ie uit beeld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s