Feest!

Koninginnedag20072

Ik laat de drukte voor wat ‘ie is. Mijn tuin mijn kasteel.

Advertentie

6 gedachten over “Feest!

  1. Hihi, ik heb al een boel gedaan op deze koninginnedag. Lees maar op mijn log.

    Ik weet nog niet of we iets gaan doen vandaag. Maar in je tuin met een boek is ook lekker.

  2. ik ben lekker naar Amersfoort geweest met een vriendin lekker langs de veel variexc3xabrende bandjes of musikanten slenteren af en toe een drankje heeeerlijk ik heb genoten Amersfoort is echt gezellig 11 mei jazzweekend ben ik weer van de partij.Maar net wat je zegt de tuin kan ook heerlijk zijn.

  3. lange dag geweest, dochterlief afgeleverd op haar plekje vd vrijmarkt om 6.00 ( vroeg he?) en vervolgens van proviand voorzien op de dag. Even zelf wat rondgescharreld en later gekookt voor de kids……… 23.45 dochter onder de douche gepropt na een lampionnenoptocht met vuurwerk en een hele sliert kinderen thuisgebracht.
    wat heb ikzelf gedaan? Nou ja, dat dus 🙂
    Nu rust ik uit in mijn tuintje 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s