Drama

Sinds ik bij Toussaint de link ontdekte kan ik niet anders dan gebiologeerd toekijken. Er hebben zich al diverse dramaxe2x80x99s afgespeeld. Moeder is verjaagt door een vrouw met een verborgen agenda, vader doet wat hij kan maar helaas overlijdt een van de drie nakomelingen. Inmiddels lijkt vader ook van de aardbodem verdwenen.

Slechtvalken doen hun naam eer aan.

Advertentie

5 gedachten over “Drama

  1. Ik had nog niet door dat een jong overgegaan was naar de eeuwige jachtvelden, maar ik heb gisteravond pa nog in de weer gezien met voeren.
    We wachten af, heftig is het wel.

    Ik troos me met de wetenschap dat er vorig jaar twee of drie legsels goed zijn gegaan. Dat was dus weer niet zo slecht van die slechtvalken..

  2. Ik hou ze ook al in de gaten… Gelukkig had ik paps de kids ook al zien voeden.

    Wel jammer dat die ene het waarschijnlijk niet redt/gered heeft.

  3. Haha, ik blijf er ook maar naar kijken. Zo erg dat ik tijdens mijn weekje weg zonder internet even via de telefoon (WAP ofzo) het forum geraadpleegd heb en zodoende las dat de kleinste overleden was. Verslavend. Nog erger dan Falcon Crest destijds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s