Mazzelkont

Door Introdans worden veelbelovende leerlingen uit de vooropleiding geselecteerd om in een versneld tempo, binnen onze gelederen,klaargestoomd te worden voor het grote werk. Onder de deskundige leiding van onze directeur zie je de nog jonge kinderen  bijna letterlijk groeien. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de eindpresentatie die ze op de academie moeten geven. Aangezien ze het grootste gedeelte van de dag repeteren in de studio die vlak bij mijn werkplek ligt, ben ik in de bevoorrechte positie om zo af en toe eens een oogje op hun vorderingen te kunnen gooien en om te genieten van de prachtige muziek die gebruikt wordt.

Ik heb echt een geweldige baan.

Advertentie

3 gedachten over “Mazzelkont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s