Beweging

Halverwege de dijk zag ik ze aankomen. Zij aan zij namen ze meer dan de helft van het fietspad in beslag. De stokken die energiek op en neer zouden moeten gaan hingen lusteloos naar beneden, werden als het ware meegezeuld. Hun monden kregen beweging genoeg. Toen ik bijna voorbij was viel me op dat een van de twee er uit zag alsof ze elk moment dood neer ploffen kon. Grijsgrauwe huidskleur, zwaar naar lucht happend. Misschien was voor hen een rollator toch de betere optie geweest

Advertentie

13 gedachten over “Beweging

  1. Op het strand laten ze wel een duidelijk spoor achter. Laatst zag ik zo’n mevrouw in haar eentje. Meteen al 50 meter achter de rest. Het zweet liep al na 100 meter in haar nek. Ze zag er ongelukkig uit want ze had moeite om op het harde stuk strand te geraken. Wij keken elkaar aan en zeiden: wat doen mensen elkaar soms toch rare dingen aan. Maar het zal best wel gezond zijn.

  2. Jammer dat er overwegend ‘slechte recensies’ over komen of staan in je blog. Waarschijnlijk door de mensen die niet sporten. Laat ze zelf zo’n stel stokken ter hand nemen. Het zal ze nog opbreken. En diegenen die alleen maar commentaar hebben, jammer maar onterecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s