Poesjkin Festival

Eerder deze week heb ik al een beetje mogen proeven van de voorstelling en ik wil u er graag op attent maken. Dit wordt echt onvergetelijk mooi! Kaartjes zijn hier te verkrijgen

Paradijs Poesjkin
Een muziektheaterdansvoorstelling over liefde en verlangen
Toneelgroep Oostpool, Introdans en een ensemble uit Het Gelders Orkest

De verteller neemt de toeschouwer mee in het bijzondere liefdesverhaal De Zigeuners van Alexandr Poesjkin: De stadse Aleko heeft een misdaad gepleegd en vlucht naar het platteland. Hij vindt onderdak bij zigeunerin Zemfira en haar vader en wordt zonder vragen opgenomen in de zigeunergemeenschap. Alhoewel Aleko gelukkig is met Zemfira, lukt het hem niet om te wennen aan de mentaliteit en het onbekommerde zwerversbestaan van de zigeuners. Hij is te zeer besmet door de regels en wetten van het stadse leven. Aleko blijft zich  vreemdeling voelen en wordt rusteloos en jaloers.

Rtemagicc_webicoon_poesjkin_festival_01

Het Poesjkin Festival

De Russische kunstenaar Alexander Poesjkin herleeft in het Poesjkin Festival dat van 5 tot en met 20 mei 2007 plaatsvindt in Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn. Cultuurliefhebbers, en liefhebbers van de podiumkunsten in het bijzonder, kunnen zestien dagen lang genieten van meer dan 50 optredens met muziek, theater en dans

Met dank aan:www.oostpool.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s