U vraagt, ik draai

Het is leuk als je nieuwe uitdagingen bedenkt, maar het zou nog beter zijn als die plannen dan ook vastomlijnde vormen hebben. Neem nou de nieuwe poll en de daarbij behorende plaatsing van de mp3. Op dit moment hebben al 50 mensen gestemd. Op zich een mooi cijfer om mee af te ronden toch? Dan doemt het volgende dilemma op. Laat is de (nog) niet gekozen nummers staan of plaats ik 5 nieuwe keuzes?

Om het mezelf makkelijk te maken verwissel ik alleen  Leonard Cohen. Alleen zet ik de stemmen weer op nul. Zo krijgen alle anderen ook nog een kans om bovenaan te eindigen.

De hit van deze week Leonard Cohen, prima keuze overigens, staat hier klaar voor de liefhebbers!

Ah, the last time we saw you you looked so much older
Your famous blue raincoat was torn at the shoulder
Youd been to the station to meet every train
And you came home without lili marlene

Advertentie

11 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. Ik zal je vertellen… Ik was in 1968 in de ban van Leonard Cohen. Door die neuzelige zangmuziek begon ik opeens alles bruin te verven, Cohen-bruin. Boekenkasten, tafels, bijzettafeltjes, pindastellen enzovoort. Mijn toenmalige exgenote heeft toen al die platen aan de vuilnisman meegegeven…

  2. Bekentenis: ik heb gister een keer of tien gestemd. Ik weet niet waarom en hoe het kon, maar het kxc3xb3n.

    Wat is die backgroundsinger ook goed he? Dat vind ik ook zo mooi bij Dance me to the end of love. Dat is trouwens een nummer dat nodig eens in het Nederlands vertaald moet worden. Klusje voor jou of je lezers misschien?

  3. @ Roer, valsspeler!
    Ik zou me niet wagen een van zijn teksten te vertalen, volgens mij zijn daar rechten op.Staat straks Moskovitch bij me op de stoep met een fikse rekening..:o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s