Hallo?

Als de man ergens een broertje dood aan heeft dan zijn het hoge telefoonrekeningen. xe2x80x9cZonde geldxe2x80x9d volgens hem. Jarenlang kregen de kinderen voor elk telefoongesprek te horen dat ze het niet xe2x80x98te langxe2x80x99 moesten maken. Op het moment dat de jeugd mobiel ging en hun eigen rekeningen moesten betalen begon hij wat minder snel te hyperventileren als iemand alleen al naar de vaste verbinding keek. Jarenlang had diezelfde man een mobiel van de zaak, waarmee hij weinig privxc3xa9 belde, maar zijn zakelijke gesprekken liepen af en toe de spuigaten uit. Hij zag de rekening nooit en dus maakte hij zich ook niet druk. Aan het einde van zijn loopbaan verdween zijn eigen mobiel en ging hij op in de mobielloze minderheid.

Voor zijn onverwachte uitje wilde hij overigens wel voor ons bereikbaar zijn. T-mobile bracht uitkomst. Nieuw toestel, 200 belminuten per maand, twee jaar vast. Bellen, gebeld worden, het kon allemaal. Onderweg belde hij er vrolijk op los, naar huis, naar kantoor en naar overige belangrijke mensen. Totdat gisteren een berichtje van T-mobiel op zijn scherm verscheen. Hij had voor xe2x82xac 200,- verbruikt en die rekening moest eerst betaald worden. Tot die tijd ging zijn toestel op xe2x80x98slotxe2x80x99

U begrijpt, de kinderen komen niet meer bijxe2x80xa6

Advertentie

4 gedachten over “Hallo?

  1. Prachtig verhaal!
    Klinkt zo mooi 200 belminuten, maar ze zijn zo op.
    En dan de “onverwachte” kosten van bellen en gebeld worden in het buitenland. 🙂

    Ik denk dat de kinderen nog lang zullen lachen, en terecht. :LOL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s