Dansdocent gezocht

Introdans Educatie biedt een omvangrijk aanbod van dagprojecten en workshops, gekoppeld aan de thematiek van de voorstellingen. Ook maakt Introdans Educatie choreografiexc3xabn met amateurs en organiseert docentendagen, doemeelessen, inleidingen en nabesprekingen.

Introdans Educatie zoekt per

1 augustus 2007

een parttime dansdocent (M/V) (maandag t/m woensdag)

Functie

De dansdocent is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van educatieve dansactiviteiten voor uiteenlopende leeftijdsgroepen, waarvan het merendeel in het onderwijs. Daarnaast geeft de docent workshops aan diverse doelgroepen zowel in Nederland als daarbuiten. De ontwikkeling van deze activiteiten vindt plaats in samenspraak met de artistiek manager van de afdeling. Ook levert de dansdocent een bijdrage in de ontwikkeling van educatief materiaal van het gezelschap Introdans.

Profiel

U bent docent dans met ervaring op het gebied van danseducatie in primair en voortgezet onderwijs. U bent in staat om dans met veel enthousiasme bij de zeer uiteenlopende doelgroepen van Introdans onder de aandacht te brengen; tevens heeft u interesse voor choreograferen. U woont bij voorkeur in (de omgeving van) Arnhem en bent in het bezit van een rijbewijs.

Introdans biedt een inspirerende werkomgeving met gedreven collegaxe2x80x99s.

Inschaling vindt plaats conform de CAO voor de Dans.

Interesse

Informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij de manager educatie, mevrouw Julixc3xabtte Hofman, telefoon

026-3512111

. Uw schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae kunt u tot

27 april 2007

richten aan: Introdans, Postbus 73, 6800 AB Arnhem of per e-mail aan julixc3xabtte.hofman@introdans.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s