Meeste stemmen gelden

Plotseling realiseerde ik me dat de oude poll echt nergens meer op sloeg, het bijbehorende logje is allang in de archieven verdwenen. Voor de gexc3xafnteresseerden, het kastje staat nog wel steeds op dezelfde plek, maar zal spoedig uit de badkamer verdwijnen.

De keuze voor de nieuwe poll komt voort uit mijn onvermogen om te kunnen beslissen. Ik heb zoveel muziek op mijn PC en kan niet nooit kiezen welke ik als eerste met u delen zal. Vanaf nu leg ik die beslissing dus bij u neer. Na verloop van tijd zal ik de mp3 plaatsen en een nieuwe keuze laten verschijnen.
Onder het motto xe2x80x9cU vraagt , ik draaixe2x80x9d gaan de meeste stemmen gelden.

Advertentie

8 gedachten over “Meeste stemmen gelden

  1. Leonard Cohen wordt het voor mij. Die is gewoon steen goed. Verder heb ik bijna 19.000 mp3’s op de PC staan. En ik laat via shuffle play in Realplayer de muziek aan me voorbij gaan. Altijd weer een verrassing.

  2. Niks sorry Gras, jij bent ook veel en veel te jong. Maar goed dat ouwetjes zoals ik jullie zo af en toe nog eens iets uit de oude doos laten horen

    @ Bespiegelaar, mag ik hetzelfde wensen?

  3. Ik heb gestemd op alle jongens en meisjes… Wel vreemd, dat jij niet kunt kiezen. Het leven bestaat toch uit het maken van keuzes? Prettige paasdagen. Weet je trouwens al wat je gaat doen of… nog geen keuze gemaakt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s