Afwezig

Je tandenborstel (met pasta) schoonspoelen voordat je tanden gepoetst hebt. Je ochtendjas aan willen trekken in plaats van je colbertje en afwasmiddel in de gootsteen spuiten terwijl de stop er nog niet inzit.

Dat belooft wat vandaag.

11 gedachten over “Afwezig

 1. haha, dat belooft zeker wat voor vandaag… Heb nog wel iets toe te voegen… wat dacht je van:

  na een half uur rijden bij aankomst op je kantoor er achter komen dat je onder je nette zwarte pak (ivm externe overleggen) hele grote roze pantoffels met gekleurde stippen aan hebt… (en ja, dat is me echt overkomen hihi!!!!)

  succes vandaag meid!!! Je hebt in elk geval een leuke log!

  groetjes Greetje

 2. Dit zijn van die sukkel dagen Vedat. Een document sluiten zonder het eerst op te slaan. De verkeerde kaart door de pin bij de super halen. Ik wijt het maar aan chronische verstrooidheid

 3. Ach, ik heb ook wel eens van die dagen. Dan wil ik bijvoorbeeld een glas limonade inschenken, denk ondertussen “zo maar even afwassen” en giet vervolgens de limonade in de gootsteen met het idee het afwasmiddel in handen te hebben. Gaat wel weer over.

 4. hahahahaha….ik lach omdat het zo herkenbaar is. Kwaad worden omdat het je overkomt. En vervolgens blij zijn dat niemand het gezien hebt.

  Ik zweer het je….ik liep gisteravond te zoeken naar mijn sleutelbos terwijl ik hem nog geen 20 seconden daarvoor op het sleutelrekje had gehangen. En foeteren dat ik deed. Walgelijk gewoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s