Bestemming onbekend

Een onbestendig gestrest (zeg maar rustig opgefokt) gevoel, overlopend hoofd en concentratievermogen van nul komma nul. Het naderende afscheid van de man en de daaruit voortvloeiende hindernissen nemen een belangrijke plaats in. Te veel, te snel, te chaotisch. Laatste minuut beslissingen die dan toch niet te verwezenlijken blijken te zijn. Wat neem je mee, wat laat je hier? Dochterlief die tussendoor als een klein kind loopt te zeuren dat ze toch echt op die en die dag verhuizen wil. xe2x80x9cJij kunt toch ook rijden mam?xe2x80x9d Alsof mijn angst voor grote steden plotseling in het niets verdwenen is. Tussendoor nog proberen een vakantie logeerplek voor de hond te regelen. Ons vertrouwde adres is verdwenen, de eigenaar met de staart tussen de benen vertrokken, bestemming onbekend. Stiekem ben ik een beetje jaloers.

Advertentie

6 gedachten over “Bestemming onbekend

  1. Dus zxc3xb3 voelde mijn mamma zich toen ik vertrok, inmiddels al 13 jaar geleden, drie verhuizingen en drie steden verder…

    Tegenwoordig woon ik weer in dezelfde stad. Lekker bij de familie in de buurt. Terug naar het nest…

    Sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s