Andere tijden

Plotseling zit ik weer in een stroomversnelling. Gelukkig laat mijn enkelband het nog niet toe dat ik me volledig aan de golven overgeef. Beperkt peddelend moet ik toezien hoe er van alles aan mij voorbijgaat.

Twee weken geleden stuiterde ze van blijdschap de hele woonkamer door. Ze had hem, hij was voor haar, die prachtige kamer met laminaat in een keurig huis (schoner dan haar kamer in ieder geval), bijna in het centrum. De prijs was hoger dan ze eigenlijk had willen uitgeven, maar daar kwam ze wel overeen. Zondag gaan we kijken, opmeten, sfeer proeven. Per 1 april mag ze er al in.

Woensdag vertrekt de man. Enkele reis Basel om 8 dagen later met de trein weer naar huis te komen. Hij kijkt er naar uit. Ik ben deze keer alleen maar blij voor hem. Voor het feit dat hij ook elders gewaardeerd blijkt te worden, dat het lijkt alsof hij ineens weer met rechte rug loopt. Ik dobber mee op zijn geluk, alleen de vaarroute is anders.

Advertentie

2 gedachten over “Andere tijden

  1. Weer gemengde gevoelens Loes? Ik hoor het door je woorden heen je bent blij voor haar maar toch? Je kleine meid wordt groot! Ach meis het hoort erbij ze redt het wel, daar hebben jullie voor gezorgd. Een fijn weekend voor jullie en succes voor Koen. Ik heb ook nieuws kom maar kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s