Overvallen

Dankzij vakkundig geplaatste tape verloopt mijn leven weer min of meer normaal. Alhoewelxe2x80xa6Gisteren werd ik opnieuw overvallen. Dit keer was de man de boosdoener. Ondanks zijn leeftijd heeft men hem spontaan een baan aangeboden. De directeur die in xe2x80x9995 er voor zorgde dat wij uit een enorm dal getrokken werden heeft hem gevraagd om enkele dagen als contactpersoon te fungeren tussen de Nederlandse gasten en de voornamelijk Bulgaarse bemanning. Voorlopig gaat het om een kleine week, maar er ligt nog veel meer in het verschiet. U begrijpt, de man voelt zich enorm gevleid. De gebeurtenissen van de laatste jaren hadden aan zijn gevoel van eigenwaarde behoorlijk afbreuk gedaan. Een telefoontje en het tij kan zomaar keren. De man zoekt de rivieren weer op.

Advertentie

16 gedachten over “Overvallen

 1. Mooi hoor! Noem dat gevraagd worden, op zijn leeftijd, maar niet de ultieme triomf over alles en iedereen die hem heeft tegengezeten. Wat een genoegdoening! En dat moet jou ook wel weer vleugels geven, met excuus voor de beeldspraak na de gevolgen van dat misselijke ongeval van jou. Sterkte met het herstel ervan en succes voor de man.

 2. Ja ik weet dat je een enorme deuk kunt oplopen, wat gaaf voor manlief feliciteer hem maar van mij en jij uiteraard ook. Ik hoor dat het ietsjes beter gaat, niet overdrijfen he met dat voetje.

 3. Hallo Marloes.
  Hier een berichtje van mij.
  Ik hoop dat ik het juiste adres
  heb om te mailen.
  Kan je met mij contact met mij
  opnemen?
  Groetjes van Anneke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s