Drankprobleem

Mijn werkplek ligt niet ver van de keuken, maar het heen en weer lopen om kopjes thee te zetten schoot er heel vaak bij in. De tweede koffiepot uit onze bedrijfskeuken, een prima pot met grote inhoud, stond al een hele tijd werkeloos op de plank. Te groot, te wit, te weinig uistraling? Wie zal het zeggen. Aangezien ik een oplossing zocht voor mijn drankprobleem was de keuze dus snel gemaakt. Een keer per dag een grote pot heet water, twee sterremunt zakjes er in et voilxc3¡, anderhalve liter drank onder handbereik. Tot gisteren xe2x80x98mijnxe2x80x99 koffiepot werd opgexc3xabist door de mannen van de techniek. Vergaderen op een pot koffie blijkt niet te werken en dus zat ik weer op een droogje. Omdat men toch wel medelijden met me had werd de huismeester op pad gestuurd om een nieuwe thermoskan in te slaan. Deze mooie glimmende pot met axc3xabrodynamische afsluitknop past helemaal bij mijn werkplek qua uitstraling, maar de smaak is niet hetzelfde. Thee uit mijn oude vertrouwde pot had een zacht zoete afdronk, het brouwsel waar ik het nu mee moet doen is op zijn best een kop heet water met in verte iets dat op smaak lijkt. Zelfs de geur laat het afweten.

Zo ziet u maar weer, uit de fraaiste pot is het slecht theedrinken

Advertentie

8 gedachten over “Drankprobleem

  1. maar het komt weer goed met de pot: hij moet alleen even even de smaak van thee te pakken krijgen. Daar gaat altijd even over heen. Een theepot moet altijd van binnen bruin zien!

  2. Tot de theelaag die zich in de loop der tijd aan de binnenkant van je pot vasthecht er voor zorgt dat ook deze thee zich “zacht” laat afdrinken.

  3. Gek he? wat een ouwe theepot al niet teweeg kan brengen, em ja ik zou zeggen neem een pak koekjes mee en ga je pot ruilen bij de mannen?! Jij blij en de theepot ook denk ik omdat er iemand heel erg geniet van zijn inhoud succes ermee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s