Belt u maar

Als het klopt wat er gefluisterd wordt dan houdt Tapla/Tien binnenkort op te bestaan. Het zal me worst zijn. Wat ik me wel afvraag is wat er met die lui in de gouden kooi gebeuren gaat? Zijn die nou gedoemd tot in het einde der dagen te blijven zitten tot er uiteindelijk een overleeft? Dan is er nog het voetbalvraagstuk. De man in dit huis ergerde zich groen en geel (niet eens zijn clubkleuren) over de manier waarop zijn favoriete programma werd gepresenteerd, om over de reclames tussendoor maar te zwijgen. Ik ben bang dat het alleen nog maar erger wordt. Voetbal bij SBS of RTL? Niet alleen reclames, de belspelletjes zullen vast en zeker ook van de partij zijn.

Advertentie

10 gedachten over “Belt u maar

 1. Ik ergerde mijzelf vorige week al aan de belspelletjes tijdens de formule 1. En ik erger me ook aan de grote hoeveelheid reclame’s. Persoonlijk zie ik sportuitzendingen het liefst bij de NOS.
  En wat er met die gouden kooi gebeurt? Men had er gisteren wel een mooie dialoog over op Qmusic

 2. Houd moed. Let op de Publieke Omroep, die stevig op de weg terug is en het politieke tij mee heeft. Nog een jaartje geduld en de man krijgt zijn voetbal weer zoals hij het wil, met de prak op schoot. Fijn toch…?

 3. Gouden kooi: lekker laten zitten

  Voetbal: maakt niet uit. Voetbal iks ook een circus geworden.

  Talpa / 10: liever vandaag weg dan morgen.

  RTL/SBS: idem

 4. door gezeur met tele 2 zit ik al twee maanden zonder tv.

  Toch mis ik het geneuzel en mooie programma’s als holland sport en andere tijden. Ik mis het directe sarcasme rechtstreeks uit de buis die ik in het dagelijkse leven of op het log niet zo vaak tegenkom. Ik mis …voor de rest niets. dat is het…;-)

 5. De mensen in de gouden kooi? Zeer waarschijnlijk worden zij opgesloten, omdat ieder weldenkend mens weet dat deze mensen daar beter kunnen blijven zitten i.p.v. verenigd te worden met hun gezin (Ja sorry, ik heb tenenkrommend ook wel eens een glimp van het programma opgevangen). Daarna worden ze uiteraard vergeten door John de Mol, want wie hem geen kijkcijfers en dus geen geld oplevert, is voor hem van geen enkele waarde. De voedseltoevoer naar het huis zal dus worden stopgezet. En dan is het wellicht leuk om te kijken welke bewoner het eerst opgeofferd wordt om te worden opgegeten en uiteindelijk om te zien wie er overblijft. Kwestie van Survival of the Fittest. Ik kan niet wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s