Illegaal geluk

Zodat u niet denkt dat ik elke dag in diepe droefenis doorbreng, is het misschien beter als ik u ook van mijn hoogtepunten laat genieten. Nee, nee, niet de hoogtepunten die zich achter gesloten deuren afspelen. Die zijn bij ons overigens nooit gesloten. Niet dat u daar iets mee te maken heeft, maar ik wil het wel even gezegd hebben. Ik heb vaak diverse hoogtepunten. Zelfs op een en dezelfde dag. Het uitermate goed verlopen aderonderzoek van de man eerder vandaag zou je zo nummer een mogen noemen. Dat ik daarvoor om 6 uur mijn bed uit moest is van minder belang, want daardoor werd ik deelgenoot van hoogtepunt nummer twee. Het ontwaken van deze prachtige dag. En net als je denkt dat je het voor vandaag wel gehad hebt, dan valt hoogtepunt nummer drie je zomaar in je schoot. Ietwat illegaal, maar soit. Gilbert Bxc3xa9caud – 1967 – The Collection. Binnen een paar seconden gedownload. Zo ziet u maar, Himmelhoch jauchzend, zu Tode betrxc3xbcbt, maar dan andersom

Une gare au petit matin
Deux amours se tiennent la main
Ils sont tristes ou ils sont heureux
On en sait rien mais ils sont deux
La vie c'est xc3xa7a tu le sais bien
Un train s'en va un autre vientOn prend toujours un train pour quelque part
Un grand train bleu, un grand train blanc,
un grand train noir
On prend toujours un train pour quelque part
Au bout du quai flotte des mains et des mouchoirs

 

Advertentie

0 gedachten over “Illegaal geluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s