Huilebalk

Is het de voorjaarszotheid? Ouderdom? Een aanval van hormonen die ik nog niet eerder heb mogen meemaken? Mijn hart lijkt af en toe op hol te slaan en mijn emoties niet voor rede vatbaar. Truttigheid viert hoogtij. Een zingende merel bezorgt me een brok die de hele doorgang volledig afsluit. Greyxe2x80x99s anatomy laat tranen vloeien zonder dat er xc3xbcberhaupt iets gebeurt, een blik tussen Christina en Burke en hopla, nattigheid. Om mijn zinnen te verzetten duik ik het www in. Een beetje muziek erbij voor nog meer afleiding. Moet je wel iets anders dan dit opzetten huilebalk!

Advertentie

0 gedachten over “Huilebalk

 1. Ik kan me wel voorstellen, dat er tranen over je wangen rollen als je in een emotionele bui bent en dat liedje hoort. Wat mooi zeg, ik heb het gedownload hoor.

 2. Lieverd, dat zijn de mormonen. Geniet er nu toch van. Mijn mormonen zijn bijna op, maar van het geluid van een baltsende tjiftjaf raak ik niet uitgesnotterd. Ook van kleine meisjes met een Jack-Russelterrixc3xabr aan een touwtje…

 3. Bij mij sprongen de tranen al in de ogen na een hapje van een Japanse wokmaaltijd, dus ik zou me geen zorgen maken als ik jou was: het is kenmerkend voor 2007.

 4. Ik schiet al vol als ik een begrafenisauto zie rijden 😉 En als ik uien sta te snijden natuurlijk. Geeft niks, Marloes, goed voor de traanbuizen, dan raken ze niet verstopt.

 5. Herkenbaar. Waarschijnlijk heeft het met de leeftijd te maken.

  Ook bij mij is er niet veel nodig om de sluizen open te laten gaan; mooie muziek, een goede film, een boek waarvan ik de laatste bladzijden vanwege de plotseling optredende mist niet meer kan lezen.

  Maar ook janken van het lachen, niet meer aanspreekbaar zijn van de lol.

  Heerlijk zo af en toe 🙂

 6. haha, ja die hormonen, ken ik… Ik moet op mijn oude dag opeens aan de pil (nou 38 is toch wel oud daarvoor vind ik) om ze onder controle te krijgen, moet je nagaan. Maar ik vind het juist lekker om af en toe te janken, lucht lekker op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s