Bella Italia

Colle2

Dat het Italixc3xab zou worden stond als een paal boven water, maar waar? De man, als altijd opterend voor het bekende, vertrouwde, vond onze vorige plek goed genoeg, maar mijn avontuurlijke inslag en alle geweldige berichten over deze omgeving gooiden roet in het eten. Na dagenlang zwerven over het internet, bekijken, afwegen, aan de kant schuiven of opslaan om later op terug te komen, is eindelijk de beslissing gevallen. De 14e Juli hopen wij hier aan te komen voor een verblijf van 5 dagen. Siena, Lucca , San Gimignano en andere geweldige plekken onder handbereik. Om de man toch nog een klein beetje tegemoet te komen verblijven we ook nog een week hier, zodat hij toch het idee heeft de strijd half gewonnen te hebben.

Wie zegt dat wij vrouwen niet meegaand zijn?

Advertentie

0 gedachten over “Bella Italia

 1. Ga ook eens baden in Saturnia (warme zwavelbronnen) en ga naar het Lago di Bolsena, een geweldig mooi meer met glashelder water.
  Ik heb mijn hart verloren in Pitigliano, een klein stadje bovenop een tufsteenrots.
  En ook in Perugia, een prachtig stadje op een heuvel, met allerlei trappen. Vlak bij Assisi ligt het.
  En vergeet niet om langs Orvieto te gaan!
  Heel leuk is het om per trein naar het Lago di Trasimeno te gaan, per boot over te steken, eventueel te overnachten op het eiland en aan de overkant weer de trein terug te nemen.
  En nog veel meer…

 2. Oh geweldig! Siena is prachtig…en Lucca….zo mooi, en de heuvels…en het licht….en hoe heet dat plaatsje nou, boven op een bult….met te gek lekker ijs bij Gelateria Snoopy 🙂 oh ja, Cortona! ….ik wil er ook weer naar toe!

 3. Ik ben een paar keer in Toscane geweest. Onvergetelijk! Probeer vooral Montepulciano en Montalcino aan te doen, als je daar naast Lucca (geboorteplaats van Puccini, waarover vandaag een leuk artikel stond in de NRC), Siena en Florence nog tijd voor hebt. Ik zou bijna een klein beetje jaloers op je worden, maar ik heb zelf ook niets te mopperen over mijn vakantievooruitzicht.

 4. Dus je gaat twee weken in een hotel? Ongelooflijk voor mij. Maar ga je er met de auto heen, Loes? De 14e juli is namelijk wel een feestdag in Frankrijk, dus druk, druk, druk.

 5. @ Cornette, vliegen is voor de man geen optie. De hoogste zeexc3xabn gaan hem niet hoog genoeg, maar vliegen is een golf te veel.

  @ Vedat, juist lekker luxe. We vertrekken al twee dagen eerder, zo blijven we de drukte vooruit.

 6. Via, via hier aanbeland. Leuke weblog. Ik ben nog nooit in Toscane geweest maar mijn ouders zijn er gek van. En een collega heeft haar dochtertje Siena genoemd. Ik lees nu het boek De geboorte van Venus en dat speelt zich af in middeleeuws Florence. Dus het wordt eigenlijk gewoon hoog tijd dat ik ook ‘ns een keer ga!

 7. Ziet er goed uit!! Italie is ons vorig jaar ook heel goed bevallen! Wat we dit jaar doen?? Wij zijn van die late beslissers…Italie is wel weer een optie. Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s