Geopend

Er is al vaker naar gevraagd dus, dames en heren, zonder al te veel toeters en bellen verklaar ik hiermee onze nieuwe badkamer voor geopend. Mijn camera is te klein om de gigantische ruimte er helemaal op te krijgen. Als u een foto van de wastafel aan de andere muur hebben wilt dan mag u vanaf nu uw verzoek indienen in de reactie ruimte hieronder.

Onze enige zorg is nog welke kleur het houtwerk krijgt en of  het tweede (lage) kastje al dan niet nog aan de muur bevestigd worden moet. De stemmen zijn 50-50. Ik ben tegen, de man is voor. U begrijpt, er zal nog heel wat water door het putje lopen voor die beslissing definitief valt.

Klaar3

Advertentie

0 gedachten over “Geopend

 1. Nou ja, gelukkig xc3xads er ten minste een putje. In het eerste huis van mijn eerste huwelijk was het putje het hoogste punt van de douchevloer.

  Dat moest wel fout aflopen…

 2. ophangen er onder is makkelijker schoon te maken en……. eventueel water op de vloer kan niet op het hout van het kastje inwerken. succes met de beslissing.

  ps. ik kom hier via plato.

 3. De vraag is niet is minder ook mooi? maar heb je de ruimte in dat kastje wel of niet nodig in de badkamer 😉
  en een beetje vrouw heeft gauw te veel in de badkamer liggen 😛

 4. Maar ook Remco: hoe meer kastjes je ophangt, des te meer spullen trekt het aan. Dat pleit voor niet ophangen. Maar ze komen er vast wel uit.

  Wat een mooie badkamer, ook al zien we maar een stukje, dat is al duidelijk. Gefeliciteerd.

 5. ja maar Plato gij wijsgeer gij weet toch wel dat als er geen ruimte meer is om op te bergen men ruimte op de vloer ect gaat creeeren. dus wat schiet je dan op gewoon ophangen die kast 😛

 6. ik zou hem ook hangen, praktisch gaat voor esthetisch toch? Het houtwerk in off-white, hoogglans, is gemakkelijk schoon te maken.
  succes, laat je wel weten hoe het er uiteindelijk uit gaat zien?

 7. He prachtig Loes enne ls je het kastje nodig hebt ophangen en anders eruit, maar even een vraag heb je geen douchecabine zo wordt alles toch nat? En tuurlijk wil ik de wastafel ook zien hahahaha nou Loes geniet van de luxe.

 8. @ Roer, u vraagt dus om een poll?
  @ plien, ik denk niet dat we hem nodig hebben want de kinderen ( die overigens de meeste zooi in de badkamer bewaren) staan op het punt om uit te vliegen

  @ Peet, nee geen cabine om een heerlijk ruimtelijk effect te creexc3xabren en de wateroverlast valt echt mee

  @ Vedat, zo werkt het hier in huis (gelukkig) niet.

 9. Is de beslissing al gevallen. Als er geen poll komt, misschien kunnen we hier dan om gokken. Ik wed dat ie niet wordt opgehangen. Man is realistisch genoeg om te begrijpen dat na het uitvliegen er minder ruimte nodig is.

 10. Mooi Marloes! Mooi clean geworden!

  Als je het kastje in de badkamer laat vind ik persoonlijk dat hij opgehangen moet worden. Dan loopt hij mooi gelijk met die andere en met schoonmaken is dat ook wel handig. Maar de keus ligt (gelukkig!) bij jullie zelf 😉

 11. @ Gras, dank je wel. Dat is het hem nou juist. We zijn er nog steeds niet over uit of we het kastje moeten ophangen of helemaal weg laten. Om te kijken hoe het ‘oogt’hebben we hem alvast een plekje gegeven. Als we besluiten hem toch in de badkamer te laten dan gaat hij aan de muur.

 12. Mag ik een duit in het zakje doen? Als je hem missen kan.. weg. Lekker ruimtelijk. 🙂

  Ook ik ga van de zomer een andere badkamer toveren. Zxc3xb3nder douchecabine. Ik ga voor snel schoon te maken badkamer!

 13. In zo’n geval ga ik ervan uit dat de heer des huizes het kan schudden, uiteindelijk zal,”‘ de dame” haar zin krijgen.
  geeft niet,zo gaat het met dat soort zaken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s