WOW ~ Draaien

Write_1_vertikaal_10

Woensdag 7 maart

DRAAI-EN

0.1             Zich in de rondte bewegen xe2x80″cirkelen,ronddraaien, wentelen

0.2             Van richting veranderen- keren, wenden

0.3             Uitvluchten, leugen vertellen

0.4             Aan de gang zijn, lopen, gaan

Meedoen?…de spelregels

Advertentie

29 gedachten over “WOW ~ Draaien

  1. Ik wrijt dagelijks. Niet alleen op Wednesday. Op de HBS zei de leraar Nederlands als ik een opstel had ingeleverd: Je bent een enorme letterkakker, maar je kakt ze wel in de goede volgorde. En dat kan in deze klas maar van weinigen worden gezegd

  2. Ik ben maar eens op de site van de P. gaan kijken. Het zijn niet mijn stukjes gelukkig. Want ik lees, naast een redelijke schrijfstijl, ook veel populistisch taalgebruik. Moet de P. zelf weten. Maar is hij nu de aangewezen persoon om op deze weblog mensen te gaan bekritiseren?

    Inderdaad: verschil moet er zijn.

  3. @ Plato, neem de P. maar gewoon met een korreltje zout. Er zijn heel veel goede schijvers op het www te vinden. Mensen die daarvoor geleerd hebben. Als iedereen dezelfde kwaliteiten had dan werd lezen een eenheidsworst, smakelijk misschien, maar o zo saai

  4. Ik zit momenteel midden in de belastingaangiftes, heb wel een idee, maar moet even op zoek naar wat tijd om het uit te werken. Voor die tijd ga ik de andere verhalen nog niet lezen zodat ik daar in ieder geval niet door bexc3xafnvloedt kan worden.

  5. Ook ik kom hier via Plato’s log. Wat een leuk initiatief, ik ga meedoen! Maar wat zijn sommigen snel, het hoeft toch pas woensdag over een week af? Haha, nou zo snel ben ik niet hoor, ik meld me wel weer als het verhaal op mijn log staat!

  6. Waar blijft de nieuwe, ik heb nu net even tijd 😉 (en ik heb al een verhaal, maar moet nog zien of ik dat in de nieuwe opdracht in kan passen – anders wordt het gewoon een mooi weekend logje en moet ik echt na gaan denken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s