Gammel

Met razende snelheid vliegt het verkeer buiten voorbij. De regen schijnt geen vat te hebben op chauffeurs met kamikaze neigingen. Mijn hoofd bonkt. Het licht van het scherm doet pijn aan mijn ogen en mijn kaken zijn met moeite in beweging te krijgen. Het schelle geluid van de telefoon gaat door merg en been. Er kriebelt iets in mijn neus. Met moeite weet ik een niesbui te onderdrukken. Vanavond kan ik niet ziek zijn. Vanavond is de premixc3xa8re. Morgen, morgen mag ik toegeven aan hetgeen mij nu doet verlangen naar mijn bed. Morgenxe2x80xa6als tenminste mijn collega niet opnieuw ziek wordt.

Advertentie

6 gedachten over “Gammel

  1. Baalen he? Als je het niet kunt gebruiken gaan ineens al die bacteriexc3xabn een feestje vieren, sterkte en ik hoop dat het meevalt. Hoe is het in je nieuwe luxe badkamer????

  2. Och erm, rustig aan he? Ik ben overigens gestopt met loggen. Ik wilde je bedanken voor je vele bezoekjes. Je weblog staat nu bij mijn favorieten en ik blijf je zeker lezen!

  3. Ik ben altijd maar ‘even’ziek Cornette. Een dag ziek, zwak en misselijk en hop, het is weer weg. Ik word denk ik altijd alleen maar zijdelings aangestoken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s