Virb

Stro (de schat) heeft mij aan een account voor Virb geholpen. Al sinds gisteren ben ik aan het stoeien, maar vooralsnog heb ik moeite om de lay-out van mijn pagina aangepast te krijgen. Ik heb dan ook helemaal geen kennis van CSS, maar jullie whizzkids zullen daar vast jullie hand niet voor omdraaien. Mochten jullie meer willen weten dan is hier en hier nog informatie te vinden. Inmiddels heb ik ook 15 accounts om weg te geven. Een mailtje en het is geregeld.

Bedankt Stro!

Advertentie

22 gedachten over “Virb

 1. De links zijn voorlopig alleen te zien voor de Beta gebruikers.

  @Hanneke; kijk maar naar de tweede “hier” van Marloes in het logje, hiervind je een prima review (in het Engels) over VIRBxc2xb0.

  En anders gewoon een invite vragen, het is zeker de moeite waard!

 2. @ Stro, zie je hoe slim ik ben..;o). Inmiddels heb ik de code van de template afgedrukt als ook mijn eigen code. Zo kan ik het verschil beter ontdekken. Is het niet ook zo dat je moet kiezen voor de basic aanpassingen of de advanced, niet met beide aan de slag gaan dus?

 3. @ Vedat, een eigen netwerk met mogelijkheden voor een blog, het plaatsen van foto’s, het onderhouden van contacten en aan te passen naar eigen inzicht.

  @ Roer, mail is onderweg
  @ Madd, idem…:o)

  @ Smarts, dat soort vragen moet je aan Stro stellen, ik heb werkelijk geen idee.

 4. @Smarts; VIRBxc2xb0 heeft niets te maken met Pivot. Slechts de review over VIRBxc2xb0 is door een gebruiker geplaatst op zijn Pivot powered weblog!

 5. Zo, bijgelezen bij Marco (leuk die ook weer eens tegen te komen, oude ‘fotografie kennis’ van me).. Ennuh, het klinkt interessant!
  Heb je toevallig nog een invite over?

 6. De links naar de VIRBxc2xb0 profielen zijn m.i.v. vandaag voor het grote publiek zichtbaar!

  Tevens zijn er per dag nu een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s