Fout!!

Wij leren het dus echt nooit. Na al die ellende die na de zogenaamde demonisering van Pim F. ontstond, komt het AD vanochtend met een foto waar je rustig van zeggen kunt dat een normaal mens zo niet afgebeeld worden wil. Maar jaxe2x80xa6xe2x80x99t is Wilders he? Dan is scoren belangrijk.

PS Voor dat iedereen hier denkt dat ik een van zijn fans ben, niets is minder waar. Ik denk alleen dat de manier waarop men met hem omgaat niet de juiste is.

Advertentie

11 gedachten over “Fout!!

 1. Helemaal mee eens! Het is wezenlijk ondemocratisch om Wilders het recht te ontzeggen zijn mening te geven. En een volwassen democratie moet zoeken naar de rede in zijn argumenten en wat er tegen pleit.

  Bovendien: Wilders zoekt de positie van gebeten hond op, dat geeft lekker veel stemmen van wie ontevreden is. Het stomste wat je kunt doen is hem die positie gunnen.

  En voor de duidelijkheid: ook ik wordt misselijk als ik alleen al die kop zie met al dat vilt erop.

 2. Je moet toch wel toegeven, Marloes, dat ie er toch zeker voor de helft zelf voor zorgt dat hij er zo onooglijk uitziet. Maar je hebt gelijk dat het geen zin heeft die man op deze manier in een hoek te zetten
  Wilders mag zijn mening geven, dat doet ie ook volop, tenminste, gisteren in het debat – de kamervoorzitter kreeg het zelfs voor elkaar dat niemand zijn afkeuring van de blonde mat liet blijken. Dat hij goeddeels onzin verkoopt of het tenminste wel allemaal heel erg in zijn straatje uitlegt, tja, dat zien hopelijk meer mensen dan alleen ik. En dat zijn motie om twee staatssecretarissen te lozen vanwege hun dubbele paspoort ook nogal ondemocratisch, want namelijk tegen de Grondwet is, dat mag je dan weer niet zeggen, zeker?

 3. Tuurlijk mag je dat zeggen Moon. In een open debat mag iedereen zegen wat hij of zij vindt. Hij heeft ook geen poot om op te staan. Als iedereen nou eens wat minder hysterisch op zijn uitlatingen reageert blijft de boel net iets beter in balans, en daar gaat het om.

 4. Ik ben het met je eens, dat je zo niet met mensen om hoort te gaan. Wie vindt, dat die het goede vertegenwoordigt, mag zeker bedenken wat hij aan het doen is, als hij iemand in een hoek zet.

 5. Hij zegt dat hij niet zegt dat iemand niet deugt, neen dat zal hij nooit zeggen, en heeft het daarmee wel drie keer gezegd.
  Ik vind niks mis met de meeste foto’s die in de kranten staan van de man,die AD foto is de eerste die hem wat onflateus neerzet voor zover ik gezien heb.

 6. Beste Loes,

  Normaal gesproken zou ik hier niet op gereageerd hebben maar ik vind het nu toch wel nodig.

  Ik word net als een aantal andere een beetje misselijk van woorden als aan het gas etc??? Hoe bedoel je wilders is stemmingmakerij na uw eigen woorden.

  Zoals u weet hebben we in Utrecht een roerige week achter de rug,politie grijpt in en alles is onstaan na flink wat pesterijen naar iemand die naar het leven gestaan werd,puur omdat de pestkoppen ze zich verveelde.

  Wat ik hiermee wil zeggen dat dat wilders dit soort praktijken aan wil pakken, en dat er nou 3 goede bij u in de straat wonen wil niet zeggen dat de rest aan het gas hoeft al wilt u dat er wel van maken.

  Maar u als vrouw van 50+ en dus ruime levenservaring met het voorbeeld voor 3 jong volwassenen mag toch wel iets beter nadenken voordat u dergelijke dingen op een web-log roept.

  Ik wens u veel wijsheid toe.

  Mvg.Knutsel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s