Als de dag van toen

BabyZijn er in de loop van de jaren heel wat gaten in mijn herinnering ontstaan, zijn geboortedag staat in mijn geheugen gegrift. Elk moment van die dag, vanaf het moment dat hij zich aankondigde tot het moment dat ik hem in mijn armen hield staat nog steeds haarscherp op mijn netvlies. Alsof tijd hierin geen rol speelt. De emoties die ik toen voelde komen in grote golven ook nu nog over me heen, zijn nog net zo sterk als toen. Een allesomvattende liefde voor dat nieuwe leven. Vandaag wordt hij 22. Alle tekenen wijzen er op dat hij klaar is om zijn vleugels uit te slaan, het nest te verlaten. 
27 februari1985, een dag om nooit te vergeten

12 gedachten over “Als de dag van toen

  1. Wat mooi omschreven Marloes! Nog van harte.
    Mijn Beebie is nog geen jaar oud, de herinneringen aan de dag van geboorte zijn nog vers, maar vooral ook opgeschreven tot in het detail. Ik wil dat nooit maar dan ook nooit vergeten!
    Nu besef ik ook pas hoe mijn moeder zich moet voelen wanneer 1 van haar dochters jarig is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s