Conflict

xe2x80x9cZo moet je tegen mij al helemaal niet beginnenxe2x80x9dzei ik tegen de snotneus met de xe2x80x98hoog van de toren blaasxe2x80x99 instelling. xe2x80x9cTen eerste staat die motor daar al de hele ochtend, en ten tweede is hij niet van mij. Ik wil met alle plezier jullie boodschap aan de eigenaar overbrengen op het moment dat hij uit de vergadering komt, maar geen moment eerder. Ik moet hier namelijk nog langer werken dan vandaag.xe2x80x9d De snotneus maakte rechtsomkeert, maar niet zonder gesputter. Gelukkig was zijn collega milder. Het is schijnbaar conflictendag vandaag. Deze ochtend was de dame van de streekpost bezorging niet van zinnen om mijn xe2x80x9cdank je welxe2x80x9d te beantwoorden. Sinds ik haar enkele weken geleden gewezen heb op het feit dat wij geen openbaar toilet zijn, heeft zij geen goed woord meer voor mij over.

Volgens een email vanochtend wordt zaterdag mijn beste dag deze week. Dat belooft wat.

Advertentie

15 gedachten over “Conflict

  1. @ Roer, natuurlijk wel, maar als ze elke keer als ze hier moet zijn meteen doorloopt naar de plee en dan ook nog eens op haar gemak gaat zitten poepen dan trek ik al eeen wenkbrauw omhoog. Als ze dan vervolgens haar collega meebrengt om te laten zien waar hij naar de wc kan dan is bij mij het reservoir helaas vol

  2. @Marloes: met wat meer toiletgastvrijheid zou je juist drempelverlagend bezig kunnen zijn. Zodat er eens wat meer postbodes, vuilnismannen en verwarmingmonteurs aan cultuur kunnen snuiven die anders slechts de elite bereikt.

  3. Nee, Milner… da’s betrouwbare graadmeter! 😉 Zaterdag is over het algemeen ook wel mijn beste dag inderdaad! Nou, jij bent in ieder geval gegarandeerd van een goede zaterdag! De week gaat vanzelf voorbij… werk ze!

  4. Ohhhhh jee Loes er zijn van die dagen? En Roerganger weet het wel mooi te vertellen ja snuiven kun je dan genoeg hahahahaha maar of je die luchtjes lekker vindt? Vond hem wel leuk hoor roerganger hihihihi

  5. Dat je iemand, die nodig naar het toilet moet, niet laat plassen, vind ik niet zo aardig, Loes. Ik kan me dus wel voorstellen, dat zij bot reageert. Maar wat was er nou toch precies met die motor?

  6. Ze mocht wel plassen Vedat, meerdere malen zelfs, maar toen zij ons toilet als vanzelfsprekend ging beschouwen was voor mij de maat vol.
    Die motor stond op een terrein waar hij niet staan mocht en was van een medewerker. De jongeman die daar als stagiair het terrein moet bewaken dacht dat hij mij kon intimideren door dreigende taal uit te slaan. Ik dacht het niet!

  7. Nou herinner ik mij de tijd dat ik iedere zaterdagochtend post bezorgde in Helmonds sjiekste wijk nog als de dag van vandaag. Wat zou ik dolgelukkig zijn geweest met een vaste plasplaats in plaats van telkens weer bij andere vreemden aan te moeten bellen en de gekke vraag ‘mag ik even naar de wc’ te moeten stellen. Want ja, je moet op een ochtend die duurt van ongeveer zeven tot twaalf toch echt wel een keertje plassen, hoe sterk je blaas ook is. En waar moet je dat anders doen dan in een huis langs de route? Nog fijner: een plek waar altijd al verschillende mensen naar het toilet gaan, met een ontvangsthal en een vriendelijke juffrouw achter de balie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s