De laatste loodjes

Dit weekend staat in het teken van opruimen. Ja, de metamorfose van de badkamer nadert zijn einde, de meeste troep al verdwenen, maar daar zal ik me niet mee bezig houden. Morgen levert de man mij in Leiden af. Samen met een van de twee broers en al mijn zussen gaan we eindelijk beginnen met het uitzoeken van die enorme berg fotoxe2x80x99s uit de oude doos. Er zullen hier en daar wel weer een paar traantjes weggepinkt worden, maar de lach zal de boventoon voeren, daar ben ik van overtuigd.

De laatste restjes van de erfenis gaan een definitieve bestemming krijgen, tot mijn kinderen zich later afvragen wat ze in hemelsnaam met al die oude fotoxe2x80x99s moeten doen.

Advertentie

13 gedachten over “De laatste loodjes

 1. @ Rianne, alleen de foto’s die ooit op een of andere vakantie zijn gemaakt, waar geen personen opstaan, of die zo mislukt zijn dat je niet eens meer ziet wie het zijn gaan de oudpapierbak in

 2. Als ik oude foto’s doorspit met de intentie de boel op te ruimen dan loopt het altijd uit op een stevig potje ‘nostalgie-en’ zonder ook maar iets weg te gooien.

 3. Is er niet een site voor dat soort foto’s? Waar jij niets mee kan maar een ander die misschien zijn oude huis of een familielid erop ziet staan? Ik doe maar een gooi hoor! Ik heb nog veel foto’s die gemaakt zijn in de oorlog, vind ik zelf heel raar, en weet ook niet wie die mensen zijn maar ik krijg het niet voor elkaar om ze weg te gooien gek he? Maar ja kijk maar in Amerika hebben ze een filmpje van Kennedey ontdekt? Vlak voor hij werd beschoten.In ieder geal succes ermee.

 4. Zal ik ze nou wel of zal ik ze nou niet… Dat is altijd wat boven komt als ik oude foto’s bekijk. Dan stop ik ze toch maar weer terug in de doos om er vervolgens jaren niet meer naar om te kijken.

 5. ik ben je even kwijt geraakt.
  want ik kreeg ook veel te verwerken.omdat er voor mij weer
  veel boven kwam drijven.
  als je weer conract met mij zoekt,
  graag eerst een neutraale
  ontmoeting met een van jullie.
  mijn telefoon nummer is
  0318-529240
  sorry ikben niet helemaal thuis met de computer.
  groetjes anneke.

 6. Aan het begin denk ik altijd: ‘zo, effe snel alles in dozen stoppen enzo’.

  Aan het eind van de dag ben ik dan pas twee dozen verder en heb ik eigenlijk alleen maar de hele dag foto’s gekeken…

  Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s