De laatste loodjes

Dit weekend staat in het teken van opruimen. Ja, de metamorfose van de badkamer nadert zijn einde, de meeste troep al verdwenen, maar daar zal ik me niet mee bezig houden. Morgen levert de man mij in Leiden af. Samen met een van de twee broers en al mijn zussen gaan we eindelijk beginnen met het uitzoeken van die enorme berg fotoxe2x80x99s uit de oude doos. Er zullen hier en daar wel weer een paar traantjes weggepinkt worden, maar de lach zal de boventoon voeren, daar ben ik van overtuigd.

De laatste restjes van de erfenis gaan een definitieve bestemming krijgen, tot mijn kinderen zich later afvragen wat ze in hemelsnaam met al die oude fotoxe2x80x99s moeten doen.

Advertentie

Een gedachte over “De laatste loodjes

  1. Hallo Marloes,

    Ik ben gestrouwd met Hans Leufkens – van Anstel en ook hij is een achterkleinkind van de kunstschilder F. Leufkens-van Anstel. Heb al altijd veel verhalen gehoord over deze familie van een kleindochter van deze schilder. Ben nieuwschierig naar meer. Kunt u mogelijk contact met mij opnemen via mail of tel. 06-36341294 of 045 – 5714526 b.v.d Karin Litjens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s