WOW ~ Vergeven

Write_1_vertikaal_9

Woensdag 21 februari

VERGEVEN

0.1             Niet toerekenen – pardonneren

0.2             Vergiftigen

0.3             Weggeven

Uitleg zie hier

Advertentie

0 gedachten over “WOW ~ Vergeven

  1. Lieve Marloes
    het is echt gebeurt maar ik gebruik nooit de echte namen je weet niet wat je teweeg brengt als je belevenisen bij nam noemt met het meisje is het goed gegaan is nu sosiaal werkster ?de jongen man is helaas overleden bij een ongeluk .maar ik ben super trots op dit meisje

  2. Lieve Marloes
    het is echt gebeurt maar ik gebruik nooit de echte namen je weet niet wat je teweeg brengt als je belevenisen bij naam noemt met het meisje is het goed gegaan is nu sosiaal werkster ?de jongen man is helaas overleden bij een ongeluk .maar ik ben super trots op dit meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s