Spiegelbeeld

xe2x80x9cGa maar aan de zijkant van het bed zittenxe2x80x9d zei hij. Ik schoof mijn lichaam naar de andere kant. xe2x80x9cIets verder nog, tot je voor de spiegel zitxe2x80x9d Mijn blik liet weinig te raden over. xe2x80x9cZo zie je wat ik doexe2x80x9d ging hij onverstoorbaar verder. Wilde ik dat wel? xe2x80x9cIk neem achter je plaats, laat je lichaam ontspannen en leun maar achterover tegen mij aanxe2x80x9d Voorzichtig nam hij mijn hoofd in zijn armen. xe2x80x9cIk ga  nu tot het uiterste randje, het zal niet fijn zijn, maar ik moet weten hoeveel flexibiliteit er nog inzit.xe2x80x9d Terwijl hij zijn voornemens opdreunde had ik even tijd om mezelf uitgebreid te bekijken. Dat wilde ik zeer zeker niet. Waar kwamen die brede dijen vandaan, om over die vetrollen op mijn middel maar te zwijgen. Waren dat echt mijn armen? Die bungelende kwabben herkende ik niet. xe2x80x9cLet nu even op.xe2x80x9d sprak hij xe2x80x9cProbeer zoveel mogelijk met mij mee te gaan." Terwijl hij mijn hoofd bijna van mijn romp afdraaide nam ik me heilig voor om nu echt weer te gaan lijnen.
Een bezoek aan de fysiotherapeut. Je komt er gebroken uit.

Advertentie

0 gedachten over “Spiegelbeeld

  1. Gelukkig ben je lang niet de enige met teveel aan dij en zo. Ieder van ons vecht tegen de grammen. Leuk WoW woord: GRAMstorig.

    Hopelijk kan de therapeut wel iets voor je betekenen.

  2. Die van mij is zo leuk dat ik er graag naartoe ga hahahahaha maar ja nu heb ik niets dus helaas. Ik hoop dat jij weer snel van de ellende af bent, want uiteindelijk zul je er wel baat bij hebben (sprak ze uit ervaring) Enne Loes die spiegels bij de fysio zijn niet te vertrouwen hoor!!!!

  3. Ja je gaat er niet voor je lol heen. Maar het heeft op den duur wel effekt. Ja wat lijnen betreft.. ik doe niks anders. Drink zoveel water dat het begint te klotsen haha. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s