Omgedraaid

Twee zieke collegaxe2x80x99s op werkplek 1, een  afspraak om een dag in te vallen voor een collega op werkplek 2, heel veel bezigheden buitenshuis en een niet te winnen gevecht tegen stof in eigen huis. Met andere woorden, waanzinnig druk. Nu ik alleen nog maar een volle agenda heb, blijft er voor de man niets anders over dan te proberen mij bij te benen. De rollen zijn definitief omgedraaid.

Advertentie

0 gedachten over “Omgedraaid

  1. Och man lief staat je toch hopelijk wel terzijde? En weet je soms kun je je ook weer lekker voelen in een druk schema als het maar wel overzichtelijk blijft, en een tip voor het stof gewoon 2x daags de voor en achterdeur tegelijkertijd openzetten en al het stof waait weg, mooie tijdelijke oplossing tot je weer met resultaat kunt poetsen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s