Jubileum

Het zal vast en zeker belangrijk geweest zijn. Uiteraard. Ik doe tenslotte alleen maar belangrijke dingen, maar om nou een driejarig jubileum door al die belangrijke zaken zomaar te vergeten? Gewoon totaal over het hoofd gezien. Stom ja! Heel erge stom. En achteraf feestjes zijn nooit echt leuk. Dan is het hoogtepunt al geweest, komt de taart als uitsmijter zeg maar. Niet fijn *zucht* Misschien moet ik een aantekening op de kalender maken. Daar waar al die andere belangrijke zaken ook opstaan die ik ook om de haverklap vergeet. Nou ja, op 30 januari hebben wij dus niet gevierd dat mijn log al drie jaar bestaat. Hoera!

Advertentie

0 gedachten over “Jubileum

 1. Alsnog gefeliciteerd. Dan heb je al heel wat tijd achter de computer doorgebracht. Ik hoop dat je het nog minstens zo’n tijd leuk blijft vinden om te doen. Dan blijf ik je bezoeken.

 2. Mooie prestatie en gefeliciteerd. En weet je, als je nog jong bent, dan is het toch vanzelfsprekend dat je nog niet stilstaat bij dit soort mijlpalen. Daar begin je aan als je oud wordt of bent en niets beters hebt te doen. Zo, weer genoeg gecomplimenteerd en gefeliciteerd. Op naar het vierjarig bestaan, dat wij dan wel voor je zullen bijhouden….

 3. Even glimlachen om de P…

  En dan.. Van Harte Gefeliciteerd! Dan lees ik je toch al zo’n 2 1/2 jaar. Volhouders wij! En daar gaan we dan ook van harte mee door, wat moet je anders met je tijd doen?

 4. surfen we al zo lang weer rond hier Ma Loes?
  Jeetje…. en dan jouw jubileum vergeten?
  Tsk schande….. hier een leker tompouce, vers van de Hema.
  Of gaan we toch voor de Utrechtse Domtorens?

 5. surfen we al zo lang weer rond hier Ma Loes?
  Jeetje…. en dan jouw jubileum vergeten?
  Tsk schande….. hier een leker tompouce, vers van de Hema.
  Of gaan we toch voor de Utrechtse Domtorens?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s