0 gedachten over “Linke so..euh sneeuw

 1. Hier is het inmiddels begonnen maar als het in dit tempo doorgaat ligt er vanavond misschien een klein laagje. De (snel) treinen naar Nijmegen rijden in ieder geval al niet meer. Hup, allemaal de auto in!

 2. Lol. Hier in de Randstad zxc3xa9ker 5 cm en still snowing. Beeldschoon. De school van mijn dochter sloot om 11 uur de deuren.

  Tip voor alle automobilisten: leg zo’n behangborsteltje (van 1 euro of zo) in je auto, lekker zachte haren en je auto is in 2 tellen sneeuwvrij. Ideaal.

 3. Een lachertje, dat weeralarm. Paniek zaaien om een rottig sneeuwbuitje van een uur. Daar gaan de scholen voor dicht en worden de sneltreinen voor stilgelegd. Zijn we nog helemaal lekker en stressbestendig?

 4. Het is net te zien dat het sneeuw is maar daar is dan ook alles mee gezegd. Kreeg een mms van een vriendin uit Lisse met toch een aardig laagje wit. Helaas, hier net genoeg om een voetafdruk achter te laten…

 5. Wat een paniek om een paar vlokjes.Vroeger vroor de merwede dicht en dat was allemaal gewoon.En nu heel nederland plat voor 1 hele sneeubui het moet niet gekker worden eerdaags krijgen we ook nog regenalarm, dan krijgen ze het druk op het nieuws.

 6. Ben het met Peet eens….vroeger sneeuwde het ook maar je hoorde niemand….tegenwoordig haalt de NS bij voorbaat al treinen van de lijnen.

  Maar een mooi gezicht was het wel. De 5 centimeter heb ik niet zien halen. Maar dat komt misschien omdat al vrij snel wegsmolt.

  Meer sneeuw graag!!!!!!

 7. De KNMI was lange tijd het enige weerstation in Nederland. nu is die site zelfs wat ouderwets. De sneeuw is met de tijd mee gegaan. Snel en doeltreffend kwam en ging de sneeuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s