Van god los

We waren de laatste jaren al niet meer zo tevreden over het AD. Het samengaan met regionale kranten maakte het er niet beter op. Langzaam maar zeker zakt het niveau richting Telegraaf. Vandaag werd dat weer pijnlijk duidelijk. Een klein stukje over een doodgestoken jongeman in Scheveningen. Deze moord is op film vastgelegd en u mag drie keer raden op welke internet site dat filmpje te zien is? Met vette letters staat de url aan het eind van het artikel. Wat heeft dit nog met nieuwsgaring te maken? Dat is toch pure sensatie die inspeelt op onze nieuwsgierigheid?
Arme nabestaanden.

NB Het weglaten van de link is opzet. Iedereen die zulke beelden wil zien gaat maar lekker zelf op zoek.

Advertentie

0 gedachten over “Van god los

 1. Wat mij betreft wil ik dat wel vaker niet tegenkomen. Ik snap niet wat mijn medemens bezielt om al die ellende toch vooral ook allemaal zelf te willen zien. We hebben het er zelfs voor over om ervoor in een file te gaan staan!

 2. Niet alleen op internet maar vanavond zag ik het op het nieuws of je wilt of niet je wordt er maar mooi mee geconfronteerd. Walgelijk ze kunnen beter de tronies van die moordenaars in beeld brengen.

 3. Alles voor de kijkertjes blijkbaar.
  Ik wel even geklikt en wat het ergste is dat op het dak ernaast iemand de was staat op te hangen die daar ook gewoon rustig mee doorgaat terwijl ze er nog geen 5 meter vandaan staat en erop staat te kijken. Het maakt pijnlijk duidelijk dat de maatschappij helemaal verrot is.
  Niet alleen het bestaan van dit filmpje is absurd maar ook de reacties (geen dus) van de ooggetuigen.

 4. Het is niet alleen het AD, Marloes. Krantenland wordt helaas een xc3xa9xc3xa9nhapsworst, moet ik met enige gene beamen.
  Overigens werd het filmpje ook doodleuk door de nieuwsprogramma’s uitgezonden.
  Je tenen krommen in je schoenen, als je ziet hoe die jongen omhoog probeert te komen…

 5. Die normvervaging is helaas al langer aan de gang, denk aan geenstijl. Van het AD had ik dit toch niet verwacht. Die krant hoopt kennelijk het tij te keren met dit soort acties, want ze verliezen steeds meer abonnees. Waarschijnlijk bereiken ze het tegendeel.

 6. Vandaag kwamen ze met een artikel waarin beweerd dat de moeder van de vermoorde jongen blij(???) was dat het filmpje op hun website te zien was. Zo wist tenminste heel Nederland wat er werkelijk gebeurd was en wist men dat de leugens van de daders ook daadwerkelijk leugens waren. Ik wist niet dat heel Nederland straks recht moet spreken.Inleveren bij de politie had zijn doel ook gediend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s