Primeur

Zeg, dames en heren, heb ik nu eindelijk eens een primeur te pakken? Is er een ware Sherlock Holmes aan mij verloren gegaan? U heeft het vast allemaal gelezen,gezien en gehoord, maar u keek er gewoon  overheen, u was er niet met uw gedachte bij? Vanochtend in de krant, oma Bea met al haar kleingrut om haar heen. Grote foto, niet te missen. Heeft u ook gelezen wat er onder stond?

Alle kleinkindjes met naam en meteen de namen van de bijbehorende ouders er bij. Zodat wij de kluts niet zouden kwijtraken denk ik. Het zijn er nogal wat namelijk. Iedereen werd genoemd. Behalve, echt waar, de vrouw van Constantijn. Ook tijdens het journaal werd alle namen weer netjes afgerateld en ook daar werd de vrouw van Constantijn doodgezwegen. Is dat nou echt niemand anders opgevallen? We  zijn een prinsesje kwijt.

Advertentie

0 gedachten over “Primeur

  1. Ai ik moet me denk ik schamen maar ik ben totaal niet met ons koningshuis bezig, ik vind het leuk als ik hoor dat er weer een kindje bij is of dat er weer een getrouwd is maar daar blijft het dan bij. Sorry loes maar proficiat met de primeur

  2. Prins Petra….leuk gevonden. Maar serieus….zo erg is het toch ook weer niet met Laurentien dat niemand haar meer kent? Ze timmert aardig aan de weg dacht ik zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s