vragen

Eerder deze week sprak ik met twee zussen op MSN (tegelijk ja, ik ben nog niet helemaal afgeschreven). Telkens weer ben ik verbaasd over de verbondenheid die ik met hen voel en die met de jaren alleen nog maar sterker lijkt te worden. We hebben eindelijk een datum kunnen prikken om gezamenlijk de oude fotoxe2x80x99s te gaan sorteren. Ik heb me voorgenomen om alle verhalen, alle anekdotes die tijdens deze bezigheid boven komen ook meteen te noteren, zodat ik ze later weer met u allen delen kan. Er is al veel te veel verloren gegaan. Zo weet ik niets over  tante Marie-Louise, naar wie ik vernoemd ben. De belevenissen van mijn oom in India of was het Indonesixc3xab? Hoe mijn vader met zijn ouders in Geleen terecht gekomen is en of hun graf nog steeds bestaat? Vragen, vragen, vragen. Meer dan een gek beantwoorden kan.

Advertentie

0 gedachten over “vragen

  1. Oh dat zal wel een pittige dag worden en ook met gemengde gevoelens gepaard gaan, want meestal gaan zulke herineringen met een lach en een traan.Ik heb ook nog steeds veel vragen, maar die zullen onbeantwoord blijven vrees ik, jammer.

  2. Alles zoveel mogelijk vastleggen, het kan later toch heel waardevol zijn, zo hoorde ik onlangs dat 1 van mijn opa’s bij de Gele Rijders zat en dienst deed als ruiter bij Koningin Wilhelmina, nooit geweten!

  3. Fijn dat het contact met je zussen zo goed is, het is vaak wel anders. Hoop dat je een hoop antwoorden krijgt.En een hoop leuke herinneringen op zult halen.
    Groetjes

  4. Wat toevallig.. Ook ik heb zussen, 3 in totaal. Wij hebben binnenkort een bijna dezelfde afspraak om foto’s en video’s uit te gaan zoeken bij mijn moeder thuis.
    Wij hebben altijd al veel herinneringen van vroeger opgehaald gelukkig. De meest leuke en interessante dingen staan dan ook in mijn geheugen gegrift.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s