Somber

Het is duidelijk. Herfst en winter zijn niet aan mij besteed. Koud en naargeestig weer trekt mij mee omlaag de diepte in. Ik moet de warmte van de zon voelen om tot bloei te komen. Blauwe lucht, openstaande ramen geven mij de vrijheid die ik nodig heb om mijn creativiteit tot ongekende hoogte te laten stijgen. Om mezelf te troosten zoek ik naar opbeurende muziek

Wat past er dan beter bij zoxe2x80x99n druilerige, sombere zondagmiddag dan de zweverige, kreunende Julio Iglesias? Met zijn xe2x80x98De Nina A Mujerxe2x80x99 breng hij mij naar warme oorden, zand, zon, zee….Neurixc3xabnd beweeg ik mee, heen en weer wiegend gezeten op mijn stoel. Je zou bijna gaan geloven dat de zomer om de hoek ligt te wachten.

Advertentie

0 gedachten over “Somber

  1. Hi Marloes, thank you for your comment. I too sued to have close male friends and then my son came along and her did not like any of them! 🙂

    My relationship with mys sisters, all five of them are very special. I love all of them. They are awesome!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s