Double Dutch

Om verwarring te voorkomen heb ik, nadat ik alle voor en nadelen even op een rijtje heb gezet, besloten om een tweede blog te beginnen voor de enkele Engelstalige gast die hier over de vloer komt. Het zal iets meer van mijn tijd vragen maar het zal op den duur ook overzichtelijker zijn. Korte simpele lijnen werken voor mij nu eenmaal het beste. Vanaf nu hoef ik hier niet meer in het Engels te schrijven en daar komt geen woord Nederlands te staan. Af en toe misschien Double Dutch?


To avoid confusion I have decided, after a long time of deliberation, to open up a new
shop. It will take a little more of my time, but it will also keep the lines clear and simple. I wont have to worry about posting in English every now and then on my Dutch log, and I promise to keep this one English only, well Double Dutch

Advertentie

0 gedachten over “Double Dutch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s