M(u)is

Linkshandige_muis_zwart_dulf_500Heeft u het al eens geprobeerd, linkshandig muizen? Nee? Laat ik u dan vertellen dat het om den drommel niet meevalt. Nu mijn collega en ik allebei rechts geblesseerd zijn hebben we onze muis tijdelijk naar links verplaatst. Niet alleen grijp ik nu om de haverklap mis, ik betrap me er ook op dat ik regelmatig mijn lichaam zodanig verdraai, dat ik alsnog met rechts de muis hanteer. Daar wordt mijn schouder dan weer niet beter van.

Als ik me al kan beheersen, dan duurt het twee keer zo lang voor ik eindelijk een stuk tekst op mijn scherm heb staan. Voortdurend druk ik op de verkeerde knop waardoor er van die hinderlijke lijstjes in beeld verschijnen. Over iets met links selecteren of een cursor verplaatsen maar te zwijgen. Elke beweging moet vantevoren over nagedacht worden dat is nou net iets te veel gevraagd van een onbezonnen figuur als ik.

Advertentie

0 gedachten over “M(u)is

  1. Nou dat lijkt me niet makkelijk maar volgens mij kun je ook een muis voor linkshandigen aanschaffen, dan heb je niet dat je in spiegelbeeld moet werken, Weet niet of het er gemakkelijker op wordt hoor! Succes ermee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s