Reclame

Vier keer per week, al ik weet niet hoe lang, rijdt mijn bus dezelfde route van en naar mijn werk. Telkens zie ik dezelfde mensen, gebouwen, bruggen en reclames. Veel, heel reclames. De meeste bedrijfsnamen zijn herkenbaar. Er is er een waarvan ik me al een hele tijd afvraag wat er achter schuilgaat. Een klein bedrijf. Ingeklemd tussen Hotel Haarhuis en een ander bedrijf. Verscholen achter zwarte ramen. Pidplates? Kent u pidplates? Nee?  Ik ook niet. Tot vandaag. Vandaag heb ik het eindelijk eens opgezocht. Tjonge jonge. Dat lijke me wel wat.Gewoon achter op onze eigen auto.

De man ziet me aankomen.

Advertentie

0 gedachten over “Reclame

  1. Ik heb ook eens een tijd met de bus gereisd. Elke dag moest ik overstappen op Rotterdam Centraal. Na een paar maanden werd ik gewoon kwaad op alweer diezelfde lichtreclame. Tegenwoordig fiets ik lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s