Gered

Wij zagen de bui al hangen, de man en ik. Zoon in Deventer op stage. Dochter in Utrecht op de universiteit. Een storm en Nederland ligt op zijn gat, letterlijk en figuurlijk. Zoon kon met een collega mee tot Dieren en was daarna aan de goden en aan het openbaar vervoer overgeleverd. Dochter had in eerste instantie iets minder geluk. In geval van nood is Cis gelukkig altijd een rots in de branding. Mocht het fout gaan dan was ze daar van harte welkom. Het bleek niet nodig te zijn. De vader van een medestudent wilde wel even xe2x80x98omxe2x80x98 rijden om haar veilig thuis af te zetten. Van Utrecht via Arnhem naar Rotterdam. Noem dat maar even xe2x80x98omxe2x80x99. Ze zijn er nog wel, de echte rijders in nood.

NB vergeet ik nog de moedige trolleybus chauffeurs in Arnhem, die mij gisteravond gewoon naar mijn werk gereden hebben en terug. Mannen van stavast!

NB II Helaas, ik heb hem niet, de MP3 van "Riders on the storm" anders had ik hem met liefde voor u bijgevoegd.

Advertentie

0 gedachten over “Gered

  1. Gelukkig zijn ze wel veilig thuisgekomen? Ja dan heb je even geen rust meer, het is goed tekeergegaan was wel alles schadevrij bij jullie? Ik had ietsjes pech met mijn autoportier zie web
    gr Peet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s