Emotie

Ondanks mijn grieperig gevoel was ik niet ziek genoeg om thuis te blijven. Alle overige activiteiten werden wel op een laag pitje gezet. Even geen mail (overvolle inbox), geen weblogs, weinig of geen tv en vroeg naar bed. Niet dat het veel geholpen heeft. Ik voel me nog steeds net een natte dweil. En dan zijn er ook nog van die dagen dat ik het echt op prijs zou stellen als ik ook eens met hoge koorts onder de dekens zou mogen blijven liggen.

Ik ga niet in detail bespreken wat er allemaal mis ging (tenzij u er op staat om een volledige beschrijving te krijgen van de maag en darminhoud van de hond die over de hele benedenverdieping verspreid lag in al dan niet waterige vorm?) Laten we zeggen dat het minst rampzalige mijn, achteraf nutteloze, gang naar werkgever twee was en dat het op het matje geroepen worden bij werkgever een qua emotie het ergste was.

Ik zou gewoon weer eens ouderwets schoolziek willen zijn.

Advertentie

0 gedachten over “Emotie

 1. Als dat eens zou kunnen he? We zijn zo druk met van alles en nog wat, dat het niet mogelijk is, om je blik op oneindig en je verstand op nul te zetten. Proberen kan altijd…

 2. ja dat zijn de mindere dagen dan ben je al zo itchie als je niet lekker bent en dan werken ze ook nog op je gemoed.Ach maar jou kennende komt het wel weer goed ps was de hond ook ziek dan???

 3. Ben je ziek, word je nog op het matje geroepen ook. Heb je de baas wel aangestoken? Kan hij ook eens voelen hoe het is om beroerd te zijn en dan toch te gaan werken.

 4. Als je je al zo beroerd voelt en ook nog eens op ’t matje (of de matten?) geroepen wordt, word je er niet vrolijker op, maar als je je dan toch al beroerd voelt, heb je wel alles in xc3xa9xc3xa9n keer gehad!!
  Was ’t matje nog wel schoon en de preek terecht?
  Succes en beterschap.

 5. @ Buf, wat is terecht? een conflict dat te lang blijft broeien laat nu eenmaal uiteindelijk de vlam in de pan slaan.
  @ Stro, Opgelucht ben ik wel beter is een groot woord

 6. I am glad you are feeling better! I love your literary description of your febrile condition. It sounds much more interesting than saying “I have the flu” 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s