Einde oefening

Morgen is mijn vakantie officieel voorbij. Wat mij betreft mag er nog een week aan vastgeplakt worden. Ondanks dat de man mij deze week van hot naar haar en terug gesleurd heeft, heb ik genoten van de vrijheid die niet werken met zich meebrengt. Geen kleine ergernissen die je de hele dag met je meedraagt, geen verplichte nummertjes. Deze week val ik meteen met mijn neus in de boter. Baas nummer een geeft morgen om 5 uur een Nieuwjaarsborrel in een van de hippe zaken die Arnhem rijk is. Bij baas nummer twee heb ik dinsdagmiddag mijn eerste evaluatiegesprek. In de wandelgangen klinkt geroezemoes, er is een speciaal aanbod in de maak. Ik moet bekennen dat ik redelijk nieuwsgierig ben. Misschien wordt 2007 het jaar van verandering, van nieuwe kansen en uitdagingen.

Morgen eerst maar gewoon mijn ritme hervinden.

Advertentie

0 gedachten over “Einde oefening

  1. Was het een goed begin bij baas 1 op maandag en wordt het een nog beter begin bij baas 2 nu je je gesprek hebt gehad?
    Succes dit jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s